•  Kaasmakerstraat 12
  • 3194 DJ Hoogvliet Rotterdam
  • IBAN: NL24 ABNA 0504 6789 06
  • KvK: 50258990

Hans Glaudemans versterkt TOP Expertise per 1 september 2018

september 10, 2018

per 1 september 2018 is Hans Glaudemans in dienst getreden bij TOP Expertise. Hans is een zeer ervaren schade expert voornamelijk op het gebied van werktuigbouw en Cyber en kent de markt door en door. Met de komst van Hans heeft TOP Expertise hun werkgebied wenselijk verbreed met het oog op de toekomst.

Stormschade 18 januari 2018

januari 22, 2018

TOP Expertise betrokken bij diverse stormschade.

Op 18 januari 2018 raasde erover heel Nederland westerstorm met windsnelheden van 110 tot 130 kilometer per uur. Lokaal werd er een windkracht gemeten van boven de 140 kilometer per uur.

Het Verbond van Verzekeraars spreekt van ,,een fikse storm, zoals die maar eens in de paar jaar voorkomt”. De brancheorganisatie komt vrijdagochtend met een eerste echte prognose. In 2007 en 2013 heeft Nederland ook stormen meegemaakt waarbij de schade rond de 100 miljoen tot 200 miljoen euro uitkwam.

TOP Expertise is door diverse verzekeraars verzocht om de schade vast te stellen en hun klanten bij te staan. Er ontstond stormschade op diverse bouwerijen waar de wind grip kreeg op dakbedekkingsmaterialen en kopgevels.

Ook vanuit Salvage zijn we die dag betrokken geweest bij stormschadekwesties.

 

TOP Expertise bv betrokken bij Eurogrit kwestie

oktober 25, 2017

TOP Expertise bv is namens verzekeraars ingeschakeld als coördinator in diverse asbest schades als gevolg van het gebruik van Eurogrit.

https://nos.nl/artikel/2196713-straalmiddel-met-asbest-geleverd-aan-honderd-bedrijven.html

 

 

verborgen gebreken bij aankoop woning

augustus 2, 2017

TOP Expertise word steeds vaker ingeschakeld door rechtsbijstandverzekeraars, advocaten of woningeigenaren om vermeend verborgen bouwkundige gebreken na aankoop van een woning te laten onderzoeken. Na ons onderzoek op locatie stellen wij een duidelijke expertiserapport op waarmee de procedure om eventuele kosten te verhalen verder in gang kan worden gezet.

hierbij een weblink met een uitleg over verborgen gebreken van de vereniging eigen huis:

https://www.eigenhuis.nl/huis-kopen/bestaande-bouw/verborgen-gebreken-bij-koop-en-verkoop

grote brand bij het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam

TOP Expertise is namens verzekeraars betrokken bij een omvangrijke brand bij het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam.

http://www.nu.nl/amsterdam/4784286/gewonde-bij-grote-brand-in-school-amsterdam.html

 

TOP Expertise BV is toegelaten tot de kamer van het NIVRE

De Kamer Werkgevers is een platform van werkgevers waar de bij het NIVRE aangesloten expertisebureaus, taxatiebureaus, en expertisediensten verenigd zijn.
De Kamer Werkgevers houdt zich onder meer voor en met haar leden bezig met gemeenschappelijke werkgeverszaken, gericht op de registratie van de medewerkers en houdt zij zich bezig met actuele zaken zoals tenders, mededingen, nieuwe wetgevingen en internationale ontwikkelingen bij de Europese Federaties FUEDI, FEMAS en FIEA.
Tenslotte is het een taak toe te zien op het profileren van  NIVRE Calamiteiten & Projecten als het adres voor schaderegistratie bij rampen.
logo_nivre

ons nieuwe kantoor…

december 7, 2015

per 1-1-2016 werken wij vanuit ons nieuwe kantoor aan de Kaasmakerstraat 12 Hoogvliet, Rotterdam. Ons telefoonnummer wijzigt dan en wordt 010-3133940

kantoor op website

door het oog van de naald…

november 10, 2015

Een vallende kraan bij het versterken van de dijk in Krimpen aan de Lek. De kraan is rakelings langs twee woningen gevallen. TOP Expertise BV is nauw betrokken bij alle bouwkundige inspecties, monitoring en schaderegeling op diverse dijkversterkingsprojecten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kraanongeluk Alphen

Door belangenbehartigers van diverse particuliere omwonende zijn wij ingeschakeld om de bouwkundige situatie van hun huizen na het kraanongeluk in Alphen aan den Rhijn vast te leggen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risico analyse door TOP Expertise

maart 26, 2015

Voor aannemers die aangesloten zijn bij bouwend nederland kan een risico analyse van een nieuw bouwproject voordeel opleveren op de CAR-verzekering. 

TOP Expertise kan deze risico analyse voor u uitvoeren. 

Quick scan: gezamenlijke inspectie met de aannemer op de (toekomstige) bouwlocatie inclusief rapportage. € 595,– exclusief btw, inclusief kosten.

Basis scan: gezamenlijke inspectie met de aannemer op de (toekomstige) bouwlocatie.

De rapportage zal mede worden gebaseerd op studie van tekeningen, berekeningen, sonderingen e.d. en een nader onderzoek naar de belendingen. € 895,– exclusief btw, inclusief kosten.

neem voor meer informatie contact op via info@topexpertise.nl

Dijkversterking in Nederland

augustus 27, 2014

TOP Expertise BV is bij diverse actuele dijkversterkingsprojecten betrokken. Voor onze opdrachtgevers hebben wij risico-inventarisatieplannen gemaakt en voeren wij diverse bouwkundige inspecties uit zoals; vooropnames, hoogtemetingen, trillingsmetingen en inspecties van kademuren vanaf het water. 

Rotterdamse Bijnamen Tour

augustus 13, 2014

met enkele van onze opdrachtgevers hebben wij de Rotterdamse Bijnamen wandeltour gelopen. Architectonische hoogstandjes voorzien van een rotterdamse bijnaam. Zeer geslaagd en zeker de moeite waard. http://www.scheurmailrotterdam.nl/bestebijnaam.php

Risico inspecties

mei 3, 2013

Het wordt steeds essentieler om voorafgaand aan bouwwerkzaamheden de risico's rondom het bouwproject te inventariseren. TOP Expertise heeft zich hierin verder gespecialiseerd. Wij voeren risicoinspecties uit van een normale "quick scan" tot een zeer uitgebreide inventarisatie met eventueel toezicht tijdens de bouwactiviteiten.

Poort van Bunnik bijna afgerond

maart 9, 2013

Na intensieve claimbehandeling voor de verbreding van de A12 Lunetten-Veenendaal van de Poort van Bunnik zijn de werkzaamheden nu zo goed als afgerond…

https://www.topexpertise.nl/wp-content/uploads/2015/12/bouwplaats.jpg

International loss adjusters & surveyors