•  Kaasmakerstraat 12
  • 3194 DJ Hoogvliet Rotterdam
  • IBAN: NL24 ABNA 0504 6789 06
  • KvK: 50258990

KRAANONGELUK ALPHEN

Door belangenbehartigers van diverse particuliere omwonende zijn wij ingeschakeld om de bouwkundige situatie van hun huizen na het kraanongeluk in Alphen aan den Rhijn vast te leggen

topexperst

ONS NIEUWE KANTOOR…

December 7, 2015

per 1-1-2016 werken wij vanuit ons nieuwe kantoor aan de KAasmakerstraat 12 Hoogvliet, Rotterdam. Ons telefoonnummer wijzigt dan en wordt 010-3133940

topexpertise

topexpertise

 

DOOR HET OOG VAN DE NAALD…

November 10, 2015

Een vallende kraan bij het versterken van de dijk in Krimpen aan de Lek. De kraan is rakelings langs twee woningen gevallen. TOP Expertise BV is nauw betrokken bij alle bouwkundige inspecties, monitoring en schaderegeling op diverse dijkversterkingsprojecten.

topexperts

RISICO ANALYSE DOOR TOP EXPERTISE

March 26, 2015

Voor aannemers die aangesloten zijn bij bouwend nederland kan een risico analyse van een nieuw bouwproject voordeel opleveren op de CAR-verzekering.
TOP Expertise kan deze risico analyse voor u uitvoeren.
Quick scan: gezamenlijke inspectie met de aannemer op de (toekomstige) bouwlocatie inclusief rapportage. € 595,– exclusief btw, inclusief kosten.
Basis scan: gezamenlijke inspectie met de aannemer op de (toekomstige) bouwlocatie.
De rapportage zal mede worden gebaseerd op studie van tekeningen, berekeningen, sonderingen e.d. en een nader onderzoek naar de belendingen. € 895,– exclusief btw, inclusief kosten.
neem voor meer informatie contact op via info@topexpertise.nl

DIJKVERSTERKING IN NEDERLAND

August 27, 2014

TOP Expertise BV is bij diverse actuele dijkversterkingsprojecten betrokken. Voor onze opdrachtgevers hebben wij risico-inventarisatieplannen gemaakt en voeren wij diverse bouwkundige inspecties uit zoals; vooropnames, hoogtemetingen, trillingsmetingen en inspecties van kademuren vanaf het water.

ROTTERDAMSE BIJNAMEN TOUR

August 13, 2014

met enkele van onze opdrachtgevers hebben wij de Rotterdamse Bijnamen wandeltour gelopen. Architectonische hoogstandjes voorzien van een rotterdamse bijnaam. Zeer geslaagd en zeker de moeite waard. http://www.scheurmailrotterdam.nl/bestebijnaam.php

RISICO INSPECTIES

May 3, 2013

Het wordt steeds essentieler om voorafgaand aan bouwwerkzaamheden de risico’s rondom het bouwproject te inventariseren. TOP Expertise heeft zich hierin verder gespecialiseerd. Wij voeren risicoinspecties uit van een normale “quick scan” tot een zeer uitgebreide inventarisatie met eventueel toezicht tijdens de bouwactiviteiten.

POORT VAN BUNNIK BIJNA AFGEROND

March 9, 2013

Na intensieve claimbehandeling voor de verbreding van de A12 Lunetten-Veenendaal van de Poort van Bunnik zijn de werkzaamheden nu zo goed als afgerond…

https://www.topexpertise.nl/wp-content/uploads/2015/12/bouwplaats-1.jpg

International loss adjusters & surveyors